Skip to content

CARE-4All

UW PARTNER IN ZORG OPLOSSINGEN

Ons voornaamste streven is om onze cliënten de hoogste kwaliteit van zorg te bieden, met de toewijding van onze deskundige professionals.
Onze kernwaarden vormen de essentie en het kloppende hart van ons werk. Ze dienen als inspiratiebron voor ons dagelijkse streven naar de best mogelijke zorg voor al onze cliënten. We hechten groot belang aan het tonen van compassie door een benadering van elk individu met empathie en respect. We leggen de nadruk op het uitoefenen van verantwoordelijkheid en het stellen van de cliënt centraal, omdat het welzijn van iedere cliënt onze allerhoogste prioriteit heeft.

Care4All

WERKWIJZE

Wij richten ons op mogelijkheden in plaats van problemen. Onze benadering is proactief en gebaseerd op nauwe samenwerking met gemeenten, wijkteams, welzijnsorganisaties, huisartsen en andere zorgpartners. Wij beschikken over expertise in diverse methoden en hulpmiddelen die kunnen worden toegepast in de begeleiding. We benaderen elk individu uniek en bekijken zorgvuldig welke werkwijze het beste ingezet kan worden voor het individu of gezin.

1 Gezin 1 Plan 1 Regisseur

Signs of Safety

Systeemgericht Werken

Competentiegericht Werken

VISIE

De kracht van kwaliteit! Dat is waar Care-4 All voor staat. Vanuit die kracht wordt voor elk individu bekeken welke zorg het beste aansluit. Diversiteit staat bij ons hoog in het vaandel. Iedereen is verschillend en uniek op zijn of haar manier. Welk ras, etniciteit, geslacht, leeftijd, religie, uiterlijk en andere op identiteit gebaseerde kenmerken u ook heeft, wij sluiten daar bij aan.

Hierin bieden wij ondersteuning op maat en zorgen we dat de mens hierbij centraal staat. Welk pad u ook wilt bewandelen, wij wandelen met u mee. We leveren maatwerk op basis van kwalitatief hoogstaande zorg op het gebied van Jeugd, GGZ, gehandicaptenzorg, ouderenzorg en cultuur sensitieve zorg. Wij werken vanuit de kernwaarden: vertrouwen, flexibiliteit, kwaliteit, transparantie.

MISSIE

Onze missie bij Care-4 All is om ondersteuning te bieden aan individuen en organisaties, met als doel de regie over hun eigen leven terug te pakken. We doen dit met een diepgaande focus op cultuur sensitieve benaderingen.
Voor individuen betekent dit dat we streven naar het empoweren van elk persoon, ongeacht hun achtergrond, om zelf keuzes te maken en hun eigen weg te bepalen. We bieden ondersteuning die aansluit op hun behoeften, culturele waarden en unieke levenspad.

Voor organisaties betekent dit dat we hen helpen bij het creëren van een inclusieve omgeving, waarin diversiteit wordt omarmd en mensen worden aangemoedigd om hun regie terug te nemen. We streven naar samenwerking met organisaties om hun cultuur en werkwijzen in lijn te brengen met deze visie.
Bij Care-4 All geloven we in de kracht van zelfbeschikking en de waarde van culturele diversiteit. We zetten ons in om individuen en organisaties te ondersteunen bij het bereiken van deze doelen, omdat we geloven dat wanneer mensen de regie over hun eigen leven terugpakken, dit leidt tot welzijn, inclusiviteit en groei voor iedereen.

REFERENTIES

Care4All
Care4All

“Zij aan zij gewerkt met de oprichter van Care- 4 All op de werkvloer. Ik kan u vertellen dat de oprichter niet alleen oog heeft voor detail maar ook oog heeft voor de cliënten achter de labels. Dit maakt dat de samenwerkingen met deze organisatie u niet alleen kwaliteit gaat brengen maar ook tevredenheid en verbeteringen in de zorgvragen. Bent u op zoek naar een organisatie wat de vertaalslag kan maken tussen diversiteit in de multiculturele samenleving? dan bent u bij Care- 4 All bij het goede adres!” “

S. el Abdelkhalki
Zorgprofessional
Care4All

“Bedankt dat je mijn gedrag ziet als een uitdaging en niet als een probleem. Hierdoor voel ik me altijd veilig en vertrouwt bij jou. Hierdoor luister ik naar je en waardeer ik je als begeleider. Jij hebt mijn kijk doen veranderen, en mij laten inzien dat er altijd oplossingen zijn voor een probleem. Jij hebt mij het belangrijkste in het leven weer teruggegeven ‘Hoop’.  Hoop in het leven en hoop in mijn toekomst”

Client (19 jr.)
Care4All

“Care- 4 All is al meerdere jaren een betrouwbare partner in de zorg voor onze bewoners. Naast de ontspannen en professionele samenwerking met korte lijnen creëert Care- 4 All een meerwaarde door diversiteit, meedenken in complexe casussen en flexibiliteit. Meer dan eens heeft Care- 4 All ons geholpen de continuïteit van zorg te handhaven in moeilijke tijden, zoals de COVID-19 uitbraak. Kortom, Care 4 All kan ik van harte aanbevelen!”

J. Eenkhoorn
Senior begeleider/teamleider, Profila Zorg
Care4All

“ Voor langere tijd met casus regisseur N samengewerkt binnen verschillende complexe casussen.  N is een respectvolle hulpverlener met een no nonsens houding. Met mijn casuïstiek kon altijd bij haar terecht om te sparren. Ze heeft veel kennis van verschillende problematiek en ziet geen probleem zonder oplossing. Erg genoten van de samenwerking, hopelijk komen we elkaar binnen het werkveld weer eens tegen”

L. Schreuder
Ambulant begeleider WMO, Antes
Care4All

“Medewerkers van Care4all zijn erg vriendelijk en bekwaam. Ik heb meerdere malen met ze gewerkt en dit voelde altijd meteen vertrouwd. Er is ook veel diversiteit in man en vrouw wat voor mij persoonlijk zorgt voor een goede wisselwerking op de werkvloer.”

I. Dionizio
Begeleider, Profila Zorg
Kiwa ISO 9001 logo NL_526
sbb-beeldmerk
SKJ