Skip to content

Individuele begeleiding

Wij leveren individuele begeleiding aan volwassenen, jongeren, kinderen en gezinnen die zelf even niet verder komen. Wij bieden zorg achter de voordeur en kijken samen welke zorg het beste bij u aansluit.

– Geestelijke gezondheidszorg(GGZ)
– Gedragsproblematiek

– Ondersteuning wonen, werken en financiën
– Voortijdig schoolverlaters

– Licht verstandelijke beperking
– Delinquent gedrag

– Ondersteuning Huiselijk geweld
– Job (Coaching)

Organisatie

Heeft u een tekort aan personeel? Bij ons staan er goed geschoolde en ervaren professionals voor u klaar. Samen bekijken wij welke inzet het beste past bij uw vraag en welke professional het beste match met uw organisatie. Wij streven naar kwalitatief goede zorg en behalen graag voor u successen. Uw succes is ons succes!

Ad hoc diensten

Opvullen langdurige uitval

Zwangerschapsverloven

Scholen

Jongeren zitten in de bloei van hun leven. Door verschillende factoren kan het voorkomen dat een jongere hierin belemmerd wordt. Onze professionals bieden op meerdere vlakken ondersteuning op school, en zorgen ervoor dat ze een laagdrempelig aanspreekpunt worden. Onze gekwalificeerde professionals bieden u maatschappelijk werk, voorlichtingen, coaching en naschoolse begeleiding!

Portfolio

Gezinsbegeleiding

Door verschillende factoren kan je gezinsleven soms complex zijn en kom je er zelf niet meer uit. Wij bieden ondersteuning binnen het gezin en kijken samen hoe we weer grip op uw situatie kunnen krijgen. Onze professionals zijn aanpakkers en bieden hulp op maat achter uw voordeur. Door ons multiculturele team vinden wij bij iedereen aansluiting.

Onder individuele begeleiding en organisatie staat Gezinsbegeleiding

Ons team staat voor u klaar!

Kiwa ISO 9001 logo NL_526
sbb-beeldmerk
SKJ