Skip to content

Referenties

testimonial-stars
testimonial-stars

“Zij aan zij gewerkt met de oprichter van Care- 4 All op de werkvloer. Ik kan u vertellen dat de oprichter niet alleen oog heeft voor detail maar ook oog heeft voor de cliënten achter de labels. Dit maakt dat de samenwerkingen met deze organisatie u niet alleen kwaliteit gaat brengen maar ook tevredenheid en verbeteringen in de zorgvragen. Bent u op zoek naar een organisatie wat de vertaalslag kan maken tussen diversiteit in de multiculturele samenleving? dan bent u bij Care- 4 All bij het goede adres!” “

S. el Abdelkhalki
Zorgprofessional
testimonial-stars

“Bedankt dat je mijn gedrag ziet als een uitdaging en niet als een probleem. Hierdoor voel ik me altijd veilig en vertrouwt bij jou. Hierdoor luister ik naar je en waardeer ik je als begeleider. Jij hebt mijn kijk doen veranderen, en mij laten inzien dat er altijd oplossingen zijn voor een probleem. Jij hebt mij het belangrijkste in het leven weer teruggegeven ‘Hoop’.  Hoop in het leven en hoop in mijn toekomst”

Client (19 jr.)
testimonial-stars

“Care- 4 All is al meerdere jaren een betrouwbare partner in de zorg voor onze bewoners. Naast de ontspannen en professionele samenwerking met korte lijnen creëert Care- 4 All een meerwaarde door diversiteit, meedenken in complexe casussen en flexibiliteit. Meer dan eens heeft Care- 4 All ons geholpen de continuïteit van zorg te handhaven in moeilijke tijden, zoals de COVID-19 uitbraak. Kortom, Care 4 All kan ik van harte aanbevelen!”

J. Eenkhoorn
Senior begeleider/teamleider, Profila Zorg
testimonial-stars

“ Voor langere tijd met casus regisseur N samengewerkt binnen verschillende complexe casussen.  N is een respectvolle hulpverlener met een no nonsens houding. Met mijn casuïstiek kon altijd bij haar terecht om te sparren. Ze heeft veel kennis van verschillende problematiek en ziet geen probleem zonder oplossing. Erg genoten van de samenwerking, hopelijk komen we elkaar binnen het werkveld weer eens tegen”

Ambulant begeleider WMO, Antes
testimonial-stars

“Medewerkers van Care4all zijn erg vriendelijk en bekwaam. Ik heb meerdere malen met ze gewerkt en dit voelde altijd meteen vertrouwd. Er is ook veel diversiteit in man en vrouw wat voor mij persoonlijk zorgt voor een goede wisselwerking op de werkvloer.”

Begeleider, Profila Zorg
Kiwa ISO 9001 logo NL_526
sbb-beeldmerk
SKJ