Skip to content

De kracht van kwaliteit

Visie

De kracht van kwaliteit! Dat is waar Care-4 All voor staat. Vanuit die kracht wordt voor elk individu bekeken welke zorg het beste aansluit. Diversiteit staat bij ons hoog in het vaandel. Iedereen is verschillend en uniek op zijn of haar manier. Welk ras, etniciteit, geslacht, leeftijd, religie, uiterlijk en andere op identiteit gebaseerde kenmerken u ook heeft, wij sluiten daar bij aan.

Hierin bieden wij ondersteuning op maat en zorgen we dat de mens hierbij centraal staat. Welk pad u ook wilt bewandelen, wij wandelen met u mee. Care-4 All. is WTZI erkend door het ministerie van VWS. Wij leveren maatwerk op basis van kwalitatief hoogstaande zorg op het gebied van GGZ, gehandicaptenzorg, ouderenzorg en jeugdzorg. Onze professionals zijn SKJ en/of (BIG) geregistreerd en hebben een schat aan ervaring.
Wij werken vanuit de kernwaarden: vertrouwen, flexibiliteit, kwaliteit, transparantie, passie.

Missie

Onze missie is om zorginstellingen en individuele zorgvragers vanuit onze jarenlange ervaring waar nodig te ondersteunen. Wij sluiten zo goed mogelijk aan op de wensen van de zorgvrager en helpen bij het terugpakken van de regie van het leven.

Binnen de kwalitatief goede zorg die Care-4 All biedt, staat de zorgvrager centraal en er is aandacht voor persoonlijke, sociale, religieuze en culturele achtergronden. Bij ons blijft iedereen zichzelf.

Werkwijze

Wij denken niet in problemen maar in mogelijkheden. Vanuit deze denkwijze gaan wij preventief te werk in samenwerking met gemeentes, wijkteams, welzijnsorganisaties, huisartsen en andere partners in de zorg. Wij hebben ervaring met verschillende methodieken/middelen die ingezet kunnen worden binnen de begeleiding.

– Signs of safety
– 1Gezin1Plan1Regisseur

– Oplossingsgericht werken
– Driehoekskunde

– Systeemgericht werken
– Competentiegericht werken

Wilt u meer weten over onze hulpverlening? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Vertel ons uw wensen!
Kiwa ISO 9001 logo NL_526
sbb-beeldmerk
SKJ