Skip to content

Kwaliteit

Klachten & Geschillen

De overheid wil dat iedereen goede zorg krijgt. Daarom heeft de overheid wettelijk vastgelegd wat goede zorg precies inhoudt. En wat er moet gebeuren als mensen een klacht hebben over de zorg. Dit staat in de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg (Wkkgz).

Wet & Regelgeving

Care-4 All is altijd op de hoogte van de wet- en regelgeving in de zorgsector. Wilt u zelf altijd op de hoogte zijn van de wetswijzigingen of de invoering van nieuwe wetten? Download dan op uw mobiel de app ‘Nieuwe wetten’ van de overheid. Via onderstaande link kunt u alle relevante informatie terugvinden over verschillende wet- en regelgevingen die van toepassing zijn binnen de zorgsector.

( Kwaliteit van de zorg | Rijksoverheid.nl )

Privacy

Vanaf het moment dat jij, je gezin of een familie lid ondersteuning krijgt vanuit Care-4 All maken wij een Dossier aan. Hierin leggen we gegevens vast die belangrijk zijn voor jou en de mensen om je heen. Wij verwerken alleen gegevens die strikt noodzakelijk zijn voor de ondersteuning die je ontvangt. Ten allen tijden zullen wij zeer zorgvuldig omgaan met jouw persoonlijke informatie. Via deze pagina krijgt u meer informatie over de privacy wetgeving.
Kiwa ISO 9001 logo NL_526
sbb-beeldmerk
SKJ